sunnuntai 6. lokakuuta 2019

Kolmas viikko

Kolmas viikko käynnistyi vauhdikkaasti.

Maanantaina pääsimme heti tutustumaan aktiviteetti- ja lapsioppaan toimintaan, ja saimme ensimmäiset tehtävät, eli 30 min ohjauksen pitäminen muulle luokalle loppuviikosta, sekä viikonloppuisen Family Fun Dayn suunnittelu. Parimme kanssa päädyimme ohjauksen suhteen joogaan jonka suunnittelu alkoi heti siestalla. Iltapäivällä kävimme läpi keskiviikkoisen opastuksen viimeisiä silauksia.

     Tiistaina harjoittelimme englannin tunnilla työhaastatteluita ja valmistauduimme siten tuleviin todellisiin haastatteluihin jotka odottavat parin viikon päästä - toivottavasti.
  Keskiviikkona alkoivat muiden ryhmien puolen tunnin treeniohjaukset, ja aloitimme vesijumpalla sekä kunnon hikitreenillä. Sen jälkeen nopeasti suihkun kautta ja juoksujalkaa juna-asemalle pitämään omaa opastusta lintupuistoon. Minun ja Katjan opastusryhmä koostui tasan kahdesta rouvashenkilöstä, mutta kierros oli todella onnistunut. Saimme hyvää palautetta asiakkailta ja opettajalta. Kierroksen naiset olivat niin tyytyväisiä opastuksen päätyttyä että halusivat viedä minut ja Katjan jäätelölle.


                    

      Torstai sujui opiskelun merkeissä, perjantaina nimittäin odottivat joogatunti, englannin koe sekä aktiviteettikoe, ja lauantaina Family Fun Day.

    Joogatunti oli todella onnistunut, altaalla pidettävään tuntiin osallistuivat ulkopuolisetkin hotellin asiakkaat ja kysyntää oli tunneille jatkossakin! Aktiviteettikoe ja englanti sujuivat myös hyvin, ja lauantainen perhepäivä rannalla.


    Nyt ennen huomista alkavaa viikkoa tarkoitus olisi saada blogikirjoitus valmiiksi, huominen info kerrattua, kohdetietous"essee" valmiiksi ja kerrata hieman espanjaa. Huh. Onneksi aurinko sentään paistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Seitsemäs viikko

Viimeinen viikko edessä! Hurjaa miten nopeasti aika kuluu. Edellisellä viikolla aloitimme maanantaina loppukokeella, johon oli tiivistet...