sunnuntai 20. lokakuuta 2019

Viides viikko

Viides viikko tuntui taas vain muutamalta päivältä, niin nopeasti viikko vierähti. Alkuviikko ainakin.

Kielet olivat tosiaan viikon teema, ja kielipää saikin ahkeraa treeniä. Lisäksi molempien kielien kokeet ovat ensiviikolla, samana päivänä. Tähän viikkoon ei kouluaineiden puolelta muuta kuulunut, vain tehtävien ja kokeiden palautusta. Mutta koska viime viikko oli minulle itselleni kevyt, toinen samanlainen peräjälkeen olisi aivan liian hyvää ollakseen totta. Joten universumi koetteli minua keskiviikko-iltana alkaneella kurkkukivulla, joka seuraavana aamuna oli jo noussut korkeaksi kuumeeksi. Torstaista tähän sunnuntaihin asti olen siis maannut sohvalla kuumeen kourissa, ja välillä raahautunut pöydän ääreen opiskelemaan tekemisen puutteen takia, mutta toki myös siksi että kokeet eivät odota! Yhdessä välissä kävin ajamassa luokassa transferin ruotsiksi, mutta palasin taas äkkiä huoneeseen viltin alle.

                       

Kipeänä oleminen tuli pahaan saumaan siinä mielessä, että edellä mainittujen kielikokeiden lisäksi ensiviikolla on myös kaksi muuta koetta, retki Cala de Mijasin rannikolla, tehtävien palautuksia sekä todella paljon muuta opiskeltavaa. Loppukoe siirtyi nimittäin jo viikon päähän, ja oma opastus vaatii vielä hiomista. Joten vaikka tiedän stressin hidastavan parantumista, on se tällä hetkellä ainoa asia joka voi odottaa.

Onneksi tein lukusuunnitelman jo viikon alussa,  joten olen tämän viikon kokeiden suhteen hyvin valmistautunut.

Tästä viikosta ei ole paljon muuta kerrottavaa, ensi sunnuntaina asiaa on varmasti senkin edestä, jahka sinne asti selvitään.

1 kommentti:

Seitsemäs viikko

Viimeinen viikko edessä! Hurjaa miten nopeasti aika kuluu. Edellisellä viikolla aloitimme maanantaina loppukokeella, johon oli tiivistet...